ERBA, uw partner voor ramen, deuren en veranda's
plissé
FenekO

Plissé

Raamplissé
Onze raamplissé met haar strakke vormgeving is een soepel lopend vliegenraam met gevouwen gaas. Het gaas sluit de opening netjes af en blijft altijd keurig op zijn plaats zitten. Het zwarte niet-reflecterende gaas belemmert amper het zicht naar buiten. Onze raamplissé is ook uiterst geschikt bij Velux- of andere dakramen.

Meer info

Deurplissé
De deurplissé combineert de uitstekende eigenschappen van de Japanse plissédeur met de wensen van de Belgische markt. Dat resulteert in een schitterend product met een strak design dat naadloos aansluit op elke opendraaiende deur of schuifdeur.

De ondergeleider van glasvezelversterkend PVC zorgt voor een onbelemmerde doorgang naar buiten. Daarmee is de deurplissé van FenekO een product van topkwaliteit dat geschikt is voor intensief gebruik. Het zwarte niet-reflecterende gaas belemmert amper het zicht naar buiten. Het sluit de opening netjes af en blijft keurig op zijn plaats zitten. De raamplissé gaat haast vanzelf, de bedieningslijst blijft altijd in de gevraagde positie staan en klapt niet dicht. Het grote verschil met andere plissédeuren op de markt zijn de verticaal afgewerkte hoogtes. Hierdoor zit het zwarte plastic einddopje altijd mooi weggewerkt in de bovengeleider van de deurplissé.

Meer info

Rolhorplissé
De rolhorplissé combineert de voordelen van de deurplissé met het voordeel van een vlak gaas. Dit geeft een grotere transparantie van het gaas met als resultaat een onbelemmerd zicht naar buiten.

Meer info

Vraag gratis een offerte aan en bekijk samen met ons de mogelijkheden

Hoe kunnen wij u helpen?​

Heeft u een vraag, wenst u een offerte of wil u meer weten over wat we allemaal te bieden hebben? Aarzel niet om ons te contacteren.

Algemene vraag

Een specifieke vraag over ons aanbod, onze werkwijze of iets totaal anders? We helpen u met plezier verder.

Offerte aanvragen

Staat u voor een renovatie- of nieuwbouwproject en had u graag een offerte op maat? Informeer ernaar.

Afspraak maken

Wij ontvangen u graag in onze toonzaal of komen ter plaatse om uw project te bespreken. Maak hieronder uw afspraak.

Huur kraanwagen

Huurt u graag onze kraanwagen mét chauffeur? Wij hebben een kraanwagen met een bereik van 34m ter beschikking. 

Premie aanvragen

Recht op een premie? Ontdek via onderstaande link of u een premie kan aanvragen voor uw renovatie en energiebesparende investeringen.

Onderhoudsproducten

Om uw buitenschrijnwerk in optimale conditie te houden kan u bij ons terecht voor tal van onderhoudsproducten.