ERBA, uw partner voor ramen, deuren en veranda's

Jarenlange ervaring & hedendaagse aanpak

ERBA in Heist-Goor is dé referentie voor al uw ramen, deuren, veranda’s en zonwering en dat in alle stijlen, van klassiek tot modern en alle variaties ertussen, en verschillende materialen zoals aluminium, pvc en hout. Met 30 jaar ervaring en een hele ploeg bekwame vakmensen zijn zij de specialist die u nodig heeft voor elk renovatie-, nieuwbouw- of verandaproject.

Op naar toekomst

In 1994, werd ERBA opgericht door Erik Baetens, een echte vakman die van het netjes afleveren van ramen, deuren en veranda’s zijn passie maakte, en Chris Vanheule die het administratieve luik van bij de start voor haar rekening nam tot aan haar pensioen in de zomer van 2021. Vandaag, 27 jaar later, staat Erik samen met zoon Jeff aan het roer en is het bedrijf dat startte als eenmanszaak uitgegroeid tot een bloeiende firma met 49 personeelsleden en een eigen plaatsingsdienst, verhuisden ze van de Lammeneelstraat naar de huidige locatie aan de Heist-Goorstraat en kan u er terecht in een ruime, uitnodigende showroom.

Bij ERBA bent u een klant voor het leven!

vertrouwde partner

Al 30 jaar een vertrouwde partner

Dankzij een grondige kennis van zaken, een tomeloze inzet, oog voor detail bij het plaatsen en afwerken en het respecteren van gemaakte afspraken, is ERBA doorheen de jaren een vertrouwde waarde geworden in de ramen-, deuren- en verandawereld. U kan er terecht voor al uw projecten, klein of groot, aan een correcte prijs en bent er zeker van een klantvriendelijke en professionele begeleiding. Van het eerste gesprek, over de offerte, tot de plaatsing en nazorg geniet u er van goede raad en een uitstekende service op maat. U kan er bovendien terecht met al uw vragen, ook nadat uw project werd afgewerkt.

Hoe kunnen wij u helpen?​

Heeft u een vraag, wenst u een offerte of wil u meer weten over wat we allemaal te bieden hebben? Aarzel niet om ons te contacteren.

Algemene vraag

Een specifieke vraag over ons aanbod, onze werkwijze of iets totaal anders? We helpen u met plezier verder.

Offerte aanvragen

Staat u voor een renovatie- of nieuwbouwproject en had u graag een offerte op maat? Informeer ernaar.

Afspraak maken

Wij ontvangen u graag in onze toonzaal of komen ter plaatse om uw project te bespreken. Maak hieronder uw afspraak.

Huur kraanwagen

Huurt u graag onze kraanwagen mét chauffeur? Wij hebben een kraanwagen met een bereik van 34m ter beschikking. 

Premie aanvragen

Recht op een premie? Ontdek via onderstaande link of u een premie kan aanvragen voor uw renovatie en energiebesparende investeringen.

Onderhoudsproducten

Om uw buitenschrijnwerk in optimale conditie te houden kan u bij ons terecht voor tal van onderhoudsproducten.