ERBA, uw partner voor ramen, deuren en veranda's
aluminium

Aluminium

Wonen in duurzame schoonheid
Onze aluminium ramen en deuren van het alombekende Reynaers Aluminium bieden een enorme keuze. U heeft een grote keuze uit verschillende profieltypes die telkens zijn opgebouwd uit minimum drie kamers, van zeer strakke profielen voor een moderne look tot profielen met veel randjes voor een klassieke uitstraling. De thermische onderbreking gebeurt door middel van polyamide strippen en de dubbele aanslagdichting garandeert een perfecte water- en winddichtheid. Dit soort ramen en deuren zijn zeer stevig wat hen ook uitermate geschikt maakt voor grote raampartijen. Aluminium profielen kunnen bovendien voorzien worden in alle beschikbare RAL-kleuren, zowel unicolor als bicolor.

Nood aan wat inspiratie? Laat je inspireren.

Onderhoud van aluminium
Aluminium profielen gaan levenslang mee. De duurzaamheid van het aluminium in combinatie met de UV-bestendige coating maakt maakt de systemen zeer onderhoudsvriendelijk. Ze moeten bijvoorbeeld niet geschilderd of gevernist worden, af en toe schoonmaken volstaat en zelfs dat is helemaal niet moeilijk. Ga gewoon aan de slag met wat lauw water een een pH-neutraal schoonmaakmiddel, en klaar is kees. Zo bespaar je meteen een pak kosten op speciale schoonmaakmiddelen, vernis en andere producten.

Het juiste glas in uw aluminium profielen?

Bekijk onze realisaties in aluminium

Maak het plaatje compleet met onze extra's

Premies

Subsidies voor energiebesparende maatregelen in woningen
Vanaf 1 oktober 2022 kunnen particulieren en bedrijven via één online loket een premie aanvragen voor renovatie én energiebesparende investeringen. Mijn VerbouwPremie geldt voor woningen, appartementen en alle andere gebouwen in het Vlaamse Gewest. Bereken via de simulator wat dit voor u betekent. 

Weetje
Om met uw renovatieproject te kunnen genieten van de verbouwpremie dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen. Een van deze voorwaarden is dat u verplicht bent om verluchtingsroosters te plaatsen in droge ruimtes. Eventuele meerprijzen hiervoor kan u op eenvoudige vraag bekomen.

EPB attest voor nieuwbouw
Voor nieuwbouwprojecten geldt een andere subsidieregeling. daar wordt een globale subsidie toegekend op basis van het energieprestatiepeil van uw woning. Bij het afsluiten van een dossier bezorgen wij u op eenvoudig verzoek de technische fiches en energieprestatiewaarden van de gebruikte materialen. Er wordt een globale premie toegekend op basis van het energieprestatiepeil van uw nieuwbouwwoning of appartement. Misschien heeft u recht op nog andere premies en/of subsidies. Neem daarom een kijkje op premiezoeker.be.

Hoe kunnen wij u helpen?​

Heeft u een vraag, wenst u een offerte of wil u meer weten over wat we allemaal te bieden hebben? Aarzel niet om ons te contacteren.

Algemene vraag

Een specifieke vraag over ons aanbod, onze werkwijze of iets totaal anders? We helpen u met plezier verder.

Offerte aanvragen

Staat u voor een renovatie- of nieuwbouwproject en had u graag een offerte op maat? Informeer ernaar.

Afspraak maken

Wij ontvangen u graag in onze toonzaal of komen ter plaatse om uw project te bespreken. Maak hieronder uw afspraak.

Huur kraanwagen

Huurt u graag onze kraanwagen mét chauffeur? Wij hebben een kraanwagen met een bereik van 34m ter beschikking. 

Premie aanvragen

Recht op een premie? Ontdek via onderstaande link of u een premie kan aanvragen voor uw renovatie en energiebesparende investeringen.

Onderhoudsproducten

Om uw buitenschrijnwerk in optimale conditie te houden kan u bij ons terecht voor tal van onderhoudsproducten.