binnenafwerking

Binnenafwerking van uw renovatieproject

Als u dit wenst verzorgen wij ook de binnenafwerking van uw renovatieproject. U heeft de keuze uit chambranten (omlijstingen) in MDF of PVC en venstertabletten in MDF, natuursteen of watervast materiaal.

MDF

MDF
Met een afwerking in MDF is alles mogelijk. Strakke of retro omlijsting – chambranten, brede of smalle, etc. Wij voorzien altijd ongeschilderde, watervaste MDF. Na plaatsing moet u enkel nog een laagje verf aanbrengen voor een perfecte afwerking. 

binnenafwerking PVC

PVC

Met een afwerking in PVC heeft u de keuze uit wit of crème in de massa (ongekleurd) of overtrokken met een folie in RAL-kleur. Het voordeel van PVC is het onderhoudsgemak en na plaatsing is er geen schilderwerk meer nodig.

binnenafwerking gyprock

GYPROC

Met een gyproc (gipsplaat) afwerking bekomt u een zeer strak uiterlijk. U heeft geen omlijsting rondom het raam. Na plaatsing van de afwerking moet u enkel nog de gipsplaat schilderklaar maken en een laagje verf aanbrengen. Gyproc(gipsplaat) binnenafwerking is niet altijd mogelijk voor renovaties, dat bekijken we graag ter plaatse.

Vraag gratis een offerte aan en bekijk samen met ons de mogelijkheden