ERBA, uw partner voor ramen, deuren en veranda's
Veka

PVC

Met kwalitatieve ramen en deuren geeft u uw woning de uitstraling die u voor ogen heeft.
De veelzijdigheid van PVC kan ingezet worden in zowel landelijke als hedendaagse en moderne woningen. Ons PVC-schrijnwerk is geconstrueerd met profielen van het merk VEKA die voorzien zijn van een vijfkamersysteem en een dubbele aanslagdichting met ingewerkte stalen versterkingsprofielen. de dubbele aanslagdichting garandeert een perfecte water- en winddichtheid. In de PVC-profielen heeft u een uitgebreide keuze aan verschillende uitvoeringen gaande van een gladde afwerking, zoals crème-in-de-massa gekleurd, tot een waaier aan keuzemogelijkheden in de uitvoeringen met houtnerfstructuur. Uit het gamma van VEKA werken we alleen met het SOFTLINE 82-systeem dat men kan gebruiken voor ramen een een schuifraam.

Voordelen van PVC ramen

  • Talrijke afwerkingsmogelijkheden
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Hoge isolatiewaarde
  • Prijs-kwaliteit

 

Ontdek het VEKA kleurenassortiment

Onderhoud van PVC
Meer tips over het onderhoud van uw pvc-schrijnwerk kan u uitgebreid terugvinden op deze link.

Het juiste glas in uw PVC profielen?

Bekijk onze realisaties in PVC

Maak het plaatje compleet met onze extra's

Premies

Subsidies voor energiebesparende maatregelen in woningen
Vanaf 1 oktober 2022 kunnen particulieren en bedrijven via één online loket een premie aanvragen voor renovatie én energiebesparende investeringen. Mijn VerbouwPremie geldt voor woningen, appartementen en alle andere gebouwen in het Vlaamse Gewest. Bereken via de simulator wat dit voor u betekent.

Weetje
Om met uw renovatieproject te kunnen genieten van de verbouwpremie dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen. Een van deze voorwaarden is dat u verplicht bent om verluchtingsroosters te plaatsen in droge ruimtes. Eventuele meerprijzen hiervoor kan u op eenvoudige vraag bekomen.

EPB attest voor nieuwbouw
Voor nieuwbouwprojecten geldt een andere subsidieregeling. daar wordt een globale subsidie toegekend op basis van het energieprestatiepeil van uw woning. Bij het afsluiten van een dossier bezorgen wij u op eenvoudig verzoek de technische fiches en energieprestatiewaarden van de gebruikte materialen. Er wordt een globale premie toegekend op basis van het energieprestatiepeil van uw nieuwbouwwoning of appartement. Misschien heeft u recht op nog andere premies en/of subsidies. Neem daarom een kijkje op premiezoeker.be.

Hoe kunnen wij u helpen?​

Heeft u een vraag, wenst u een offerte of wil u meer weten over wat we allemaal te bieden hebben? Aarzel niet om ons te contacteren.

Algemene vraag

Een specifieke vraag over ons aanbod, onze werkwijze of iets totaal anders? We helpen u met plezier verder.

Offerte aanvragen

Staat u voor een renovatie- of nieuwbouwproject en had u graag een offerte op maat? Informeer ernaar.

Afspraak maken

Wij ontvangen u graag in onze toonzaal of komen ter plaatse om uw project te bespreken. Maak hieronder uw afspraak.

Huur kraanwagen

Huurt u graag onze kraanwagen mét chauffeur? Wij hebben een kraanwagen met een bereik van 34m ter beschikking. 

Premie aanvragen

Recht op een premie? Ontdek via onderstaande link of u een premie kan aanvragen voor uw renovatie en energiebesparende investeringen.

Onderhoudsproducten

Om uw buitenschrijnwerk in optimale conditie te houden kan u bij ons terecht voor tal van onderhoudsproducten.