ERBA, uw partner voor ramen, deuren en veranda's
vliegenramen
FenekO

Vliegenramen en -deuren

Vliegenraam Classic
Door de diversiteit aan profieldieptes en de mogelijkheid om deze profielen te buigen kunnen we gerust stellen dat op elk raam een FenekO vliegenraam past. De ‘Classic’ kenmerkt zich door de hoekverbindingen die in verstek zijn gezaagd.

Meer info

Vliegenraam RV
Wanneer er omwille van screens of rolluiken onvoldoende plaats overblijft om een vliegenraam te plaatsen, dan is het vliegenraam RV te oplossing. Dit vliegenraam is speciaal ontworpen indien de beschikbare ruimte tussen raam en rolluik (of screen) minder dan 11mm bedraagt. Tussen de buitenkant van de vleugel en de buitenkant van de raamkader dient er een beschikbare ruimte te zijn van minimum 10mm. Aan de buitenzijde van het vliegenraam bevindt zich een flens van slechts 1,5mm waardoor het voor deze ramen nu ook mogelijk is een vliegenraam te plaatsen.

Meer info

Vliegendeur Elegance
Een uitstekend design gekoppeld aan productinnovatie en efficiëntie op vlak van insectenwering. Met deze deur koopt u een robuuste en verfijnde deur met mooie looks voor intensief gebruik.

Meer info

Vliegendeur Elegance+
Met onze unieke Elegance+ vliegendeur kunt u voortaan ten volle genieten van een onbelemmerd zicht op de buitenwereld en toch alle voordelen ervaren van een vliegendeur. De Elegance+ wordt namelijk gemaakt zonder horizontale tussenstijl wat zorgt voor een maximale transparantie van het insectengaas. De stijl wordt verwerkt aan de zijkant van de vliegendeur en doet daar dienst als handgreep.

Meer info

Bekijk onze realisaties vliegenramen en -deuren

Vraag gratis een offerte aan en bekijk samen met ons de mogelijkheden

Hoe kunnen wij u helpen?​

Heeft u een vraag, wenst u een offerte of wil u meer weten over wat we allemaal te bieden hebben? Aarzel niet om ons te contacteren.

Algemene vraag

Een specifieke vraag over ons aanbod, onze werkwijze of iets totaal anders? We helpen u met plezier verder.

Offerte aanvragen

Staat u voor een renovatie- of nieuwbouwproject en had u graag een offerte op maat? Informeer ernaar.

Afspraak maken

Wij ontvangen u graag in onze toonzaal of komen ter plaatse om uw project te bespreken. Maak hieronder uw afspraak.

Huur kraanwagen

Huurt u graag onze kraanwagen mét chauffeur? Wij hebben een kraanwagen met een bereik van 34m ter beschikking. 

Premie aanvragen

Recht op een premie? Ontdek via onderstaande link of u een premie kan aanvragen voor uw renovatie en energiebesparende investeringen.

Onderhoudsproducten

Om uw buitenschrijnwerk in optimale conditie te houden kan u bij ons terecht voor tal van onderhoudsproducten.