ERBA, uw partner voor ramen, deuren en veranda's

Aluminium profielen

Onze aluminium ramen en deuren van het alombekende Reynaers Aluminium bieden een enorme keuze. Hieronder kan u meer technische info terugvinden.

Ramen en deuren

Masterline 8

Masterline 8

Masterline 8 is een uniek systeem voor ramen en deuren dat ontelbare designmogelijkheden combineert met superieure resultaten op het vlak van prestaties en productiesnelheid. Het systeem is geschikt voor elke architectuurstijl, met een uitgebreide keuze aan designvarianten. Bovendien blinkt de MasterLine 8 uit in thermische isolatie en lucht- en waterdichtheid, met een beperkte inbouwdiepte van 77 mm. Deze nieuwe generatie innovatieve ramen weerspiegelt de hedendaagse architectuurtrend van maximaal daglicht, gecombineerd met een superieure isolatie. Masterline 8 paneeldeuren worden zelfs geleverd met een passiefhuiscertificaat. Bovendien bestaat de nieuwe Masterline 8 reeks in 4 verschillende stijlvarianten: Functioneel, Renaissance, Verborgen Vleugel en Deco. Die stijlen zorgen ervoor dat het Masterline 8 profiel perfect aansluit bij de stijl van uw woning.

Masterline 10

Masterline 10 ramen worden ontworpen voor de bouwtrends van vandaag en morgen: lage-energiebouw, maximale lichtinval, uitstekende prestaties en veilige woningen (inbraakwerendheidsklasse 3). Met Masterline 10 kunt u alles hebben. Dit nieuwe systeem brengt het beste van alle werelden samen Een onbeperkte ontwerp vrijheid in combinatie met ultiem comfort en optimale isolatiewaarden. De ramen worden geleverd met een passiefhuiscertificaat. De combinatie van al deze kenmerken maakt van Masterline 10 de ideale oplossing voor zowel private als publieke projecten. De nieuwe Masterline 10 reeks bestaat in 3 verschillende stijlvarianten: Functioneel, Renaissance, Deco. Die stijlen zorgen ervoor dat het Masterline 10 profiel perfect aansluit bij de stijl van uw woning.

SL 38 Classic

SL 38

SL 38 is een sterk geïsoleerd driekamersysteem met ultraslank profielaanzicht voor ramen en deuren met verhoogde thermische eigenschappen. De hoge energie-efficiëntie gaat samen met een zeer fijn profiel. Daardoor heeft dit innovatief systeem het uitzicht van een stalen raamprofiel. Het systeem kan worden toegepast met zowel dubbele als driedubbele beglazing zonder het minimalistische aanzicht te verliezen. De SL 38 reeks is beschikbaar in drie verschillende stijlen: Classic, Cubic en Ferro. 

Schuiframen

CP 130

CP130 LS

De CP 130 combineert hoge performantie met een uitgebreid gamma aan toepassingsmogelijkheden. Het systeem is niet enkel functioneel, maar biedt tevens een economisch en esthetisch antwoord op architecturale uitdagingen. CP 130 sluit esthetisch aan bij de bestaande Concept reeksen. CP 130 combineert schuif, hefschuif, monorail, duorail en drierail in 1 design. Dit zorgt voor een snelle en eenvoudige productie. Er zijn zowel in de schuif- als in de hefschuiftoepassingen profielen beschikbaar die een verzonken plaatsing van de onderregel mogelijk maakt. Dankzij de geoptimaliseerde inbouwmogelijkheden, de verbeterde isolatie en de mogelijkheid tot het gebruik van dikker glas (tot 43 mm met een maximaal gewicht van 300 kg), voldoet CP 130 aan de hoge bouweisen van hedendaagse constructies.

CP 155 LS

CP 155 is een thermisch onderbroken schuifsysteem dat een maximaal vleugelgewicht van 400 kg kan dragen. Elke vleugel van het raam kan tot 3m hoog zijn. De vleugel wordt gedragen door hoogwaardige kunststof of inox wieltjes. CP 155 kan verzonken geplaatst worden, wat het gebruiksgemak in je woning alleen maar ten goede komt.
CP 155/HI behaalt zelfs zo’n goede thermische prestaties, dat deze variant perfect te gebruiken is in de passiefbouw. Openschuivende hoekoplossingen of vaste glas-op-glas hoekoplossingen zijn eveneens mogelijk. De middenstijl is beschikbaar in een slimline versie met een aanzichtbreedte van 50 mm. Door de hoge thermische prestaties en de hoge luchtdichtheid is de CP155 reeks perfect toepasbaar in een laagenergiewoning. CP 155-LS/HI met Minergie-label voorzien van 3-dubbele beglazing is perfect toepasbaar in de passiefbouw.

Masterpatio

Master Patio

Master Patio is een hoog isolerende en hoog presterende hefschuifdeur met minimale aanzichtbreedtes en ontworpen met oog voor detail. Het systeem koppelt thermische prestaties aan slanke aanzichtlijnen en een toegelaten hoogte van 3.7 m. De gepatenteerde glasdragers zorgen voor een perfecte overdracht van het glasgewicht naar de wielen wat resulteert in een comfortabele bediening. Door de compatibiliteit met het Masterline 8 systeem kan de koppeling naar ramen en deuren feilloos uitgevoerd worden met behoud van de smalle aanzichtslijnen. Het systeem is geschikt voor laag energie en passief woningen, maar ook voor hoogbouw dankzij de uitstekende lucht en waterdichtheid. 

Vouwwanden

CF77

CF 77

CF 77 is een compleet nieuw en innoverend vouwsysteem. Wie vandaag bouwt of verbouwt probeert zoveel mogelijk licht en lucht in de woning te brengen. Dit vouwsysteem speelt daar perfect op in. In een handomdraai tover je je leefruimte om tot een overdekt terras en verlengstuk van je tuin. Wil je graag nog extra licht? Dit systeem is ook beschikbaar in een Slim Line uitvoering: nog dunnere profielen voor meer binnenkomend licht. Door zijn vernuftige systeem neemt de CF 77 weinig plaats in. Deze vouwdeur vouwt open naar jouw wensen: naar links, naar rechts, naar buiten of naar binnen. Je kan er ook voor kiezen om één vleugel te gebruiken als toegangsdeur, zo hoef je niet steeds heel het raam te openen. Bovendien sluit dit systeem perfect aan bij de CS reeksen voor ramen en deuren. 

Verluchtingsroosters

Renson

Met raamverluchtingen haalt u op een natuurlijke manier continu verse lucht uw woning binnen via de droge ruimtes zoals woon- en slaapkamer. Op zich is dat voordeel de aankoop al meer dan waard, want zo geniet u – in combinatie met een degelijk afvoersysteem voor vervuilde binnenlucht – op elk moment gegarandeerd van gezonde binnenlucht. Bovendien worden deze ventilatieroosters zodanig geïnstalleerd dat ze visueel niet storen in het totaalbeeld van uw gevel, maar wel akoestisch dempen én dwarsventilatie (of tweezijdige ventilatie) vermijden.

Weetje
Om met uw renovatieproject te kunnen genieten van de verbouwpremie dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen. Een van deze voorwaarden is dat u verplicht bent om verluchtingsroosters te plaatsen in droge ruimtes. Eventuele meerprijzen hiervoor kan u op eenvoudige vraag bekomen.

verluchting RENSON-invisivent air

De Invisivent AIR is akoestisch, thermisch en energetisch performante raamverluchting die probleemloos kan worden toegepast in elk project, zij het in nieuwbouw of renovatie. De optionele designkap zorgt voor een nog strakker design.

De aanwezigheid van verschillende types geluiddempend materiaal in het binnenprofiel zorgt voor 3 mogelijke niveaus van geluidsdemping (Light, Basic of High)

 • De Invisivent AIR Basic garandeert een sterke geluidsdemping van 34 (0;-1) dB.
 • De Invisivent AIR Light garandeert een lichte geluidsdemping van 31 (-1;-2) dB.
 • De Invisivent AIR High garandeert een zeer sterke geluidsdemping van 40 (0;-2) dB.

Productvoordelen

 • Esthetische oplossing op het raamprofiel
 • Thermisch onderbroken
 • Optioneel High-Rise uitvoering
 • I-flux
 • Inbraakwerend
 • Insectenwerend
 • Energetisch comfort

verluchting_RENSON invisivent air comfort

De Invisivent COMFORT gaat nog een stap verder, garandeert een nog hogere akoestische demping en nog meer thermisch en energetisch comfort dankzij de geïntegreerde zelfregelende klep met terugslagwerking. De Invisivent COMFORT moet steeds gecombineerd worden met een extractiepunt in dezelfde ruimte (Healthbox 3.0, configuratie SmartZone), waardoor energieverliezen en ongecontroleerde ventilatie nog beter vermeden worden.

De aanwezigheid van verschillende types geluiddempend materiaal in het binnenprofiel zorgt voor 3 mogelijke niveaus van geluidsdemping (Basic, High of Ultra).

 • De Invisivent AIR Comfort Basic garandeert een basis geluidsdemping van 35 (-1;-2) dB.
 • De Invisivent AIR Comfort High garandeert een hoge geluidsdemping van 39 (0;-2) dB.
 • De Invisivent AIR Comfort Ultra garandeert een ultra sterke geluidsdemping van 42 (0;-2) dB.

Productvoordelen

 • Esthetische oplossing op het raamprofiel
 • Thermisch onderbroken
 • Optioneel High-Rise uitvoering
 • I-flux
 • Insectenwerend
 • Inbraakwerend
 • Zeer hoog energetisch comfort

Hoe kunnen wij u helpen?​

Heeft u een vraag, wenst u een offerte of wil u meer weten over wat we allemaal te bieden hebben? Aarzel niet om ons te contacteren.

Algemene vraag

Een specifieke vraag over ons aanbod, onze werkwijze of iets totaal anders? We helpen u met plezier verder.

Offerte aanvragen

Staat u voor een renovatie- of nieuwbouwproject en had u graag een offerte op maat? Informeer ernaar.

Afspraak maken

Wij ontvangen u graag in onze toonzaal of komen ter plaatse om uw project te bespreken. Maak hieronder uw afspraak.

Huur kraanwagen

Huurt u graag onze kraanwagen mét chauffeur? Wij hebben een kraanwagen met een bereik van 34m ter beschikking. 

Premie aanvragen

Recht op een premie? Ontdek via onderstaande link of u een premie kan aanvragen voor uw renovatie en energiebesparende investeringen.

Onderhoudsproducten

Om uw buitenschrijnwerk in optimale conditie te houden kan u bij ons terecht voor tal van onderhoudsproducten.